38-годишен мъж от Айтос е починал, след като е бил

...
38-годишен мъж от Айтос е починал, след като е бил
Коментари Харесай

Кола блъсна и уби пешеходец в Айтос, шофьорът избяга

38-годишен мъж от Айтос е умрял, откакто е бил блъснат от лек автомобил, оповестиха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът е станал към 01.10 ч. тази нощ на улица „ Хаджи Димитър “ в Айтос, на към 30 м след кръстовището с ул. „ 19-ти февруари “ в посока на придвижване към Автогара Айтос.

Лек автомобил „ Фолксваген Шаран “, с бургаска регистрация блъска движещия се в дясното пътно платно пешеходец, 38-годишен от Айтос, който малко по-късно умрял в Центъра за незабавна здравна помощ в Айтос.

След случая автомобилът напуснал местопроизшествието, като е издирен в допълнение от полицейските чиновници на паркинг наоколо до постройката на Центъра за незабавна здравна помощ в Айтос.

Установено е, че с автомобила се придвижвали 44-годишният М. К. от Айтос, тестван с дрегер за приложимост на алкохол, който отчел 1,79 промила, взета е и кръвна проба за химичен разбор, и 37-годишният С. З. от Айтос, който отказал да бъде пробван с дрегер за приложимост на алкохол, само че му е взета кръвна проба за химичен разбор.

Към момента не е установено кой от двамата мъже карал автомобила. Задържани са за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР