37-годишният бивш световен шампион по бокс в две категории Дейвид

...
37-годишният бивш световен шампион по бокс в две категории Дейвид
Коментари Харесай

Дейвид Хей призна, че 2018 може да бъде последна за него на ринга

37-годишният някогашен международен първенец по бокс в две категории Дейвид Хей (28-3, 26 КО) призна, че професионалната му кариера може да завърши в края на актуалната 2018-та година.

"Щастлив съм от това, което върша, усещам се добре. 2018-та ще бъде забавна година за мен, евентуално последната ми година като играч, тъй че желая да се показва допустимо най-добре ", съобщи британеца.

Хей е отвън кръга от предишния март, когато претърпя шокираща загуба с механически нокаут от Тони Белю в О2 Арена в Лондон. Понастоящем той тренира за плануваната среща реванш, която би трябвало да се организира на 5-ти май на същото място.

Реваншът сред двамата в началото беше плануван за 17-ти декември, само че беше анулиран, откакто Хей получи сериозна травма в бицепса на лявата си ръка и бе нужна оперативна интервенция.

Според Хей, възобновяване му върви доста добре и той чака да бъде изцяло подготвен за втората среща с Белю.

"Минали са единствено шест седмици, откогато се подложих на интервенцията на бицепса и белегът към този момент съвсем го няма, а цялата тъкан вътре наподобява излекувана. В момента съм подготвен на към 40%-та, само че след още шест седмици ще мога да стартира съществени тренировки. До борбата с Белю ще бъде възобновен изцяло ", съобщи Хей.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР