37-годишен мъж беше обвинен в бруталното убийство на доведения си

...
37-годишен мъж беше обвинен в бруталното убийство на доведения си
Коментари Харесай

Мъж уби сина на гаджето си. Смятал, че е гей

37-годишен мъж беше упрекнат в бруталното ликвидиране на доведения си наследник, заяви „ Дейли мейл “. Мъжът от Лос Анджелис изтезавал и се гаврил с детето, тъй като считал, че има хомосексуални пристрастености.

Прокуратурата в американския град разгласи, че Исауро Агире от Палмдейл в продължение на месеци е нанасял физически и душевен контузии на осемгодишното момче, което в последна сметка е умряло.

Майката на дребния Габриел – Пърл Фернандес, не е защитила сина си, а също така е пробвала да прикрие пред проверяващите дейностите на своя другар. Прокуратурата е повдигнала обвинявания за ликвидиране. Адвокатите на Исауро Агире настояват, че дейностите му са непредумишлени.

В продължение на месеци 8-годишното дете е стъпало със синини. Мъжът гасял цигари по кожата му, карал го да яде личните си изпражнения, а също така го обличал в женски облекла. Често го биел и с бухалка.

Американските управляващи са почнали следствие и против обществените служби, които не са забелязали какво се случва в това семейство. Исауро Агире твърди, че не желал да убие сина на гаджето си, а единствено да го вкара в правия път.

Съдебните медици са уверени, че детето е умряло от продължителите месеци наред дейности на мъжа. По тялото му имало доста сини и изгаряния. Обвинения са повдигнати и на майката на детето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР