36-годишният Христо Ангелов, който в сряда преби 9-годишния си син

...
36-годишният Христо Ангелов, който в сряда преби 9-годишния си син
Коментари Харесай

Бащата насилник от Дуванлий: Пих алкохол и не знам какво...

36-годишният Христо Ангелов, който в сряда преби 9-годишния си наследник Димитър и след това го завърза на гробищата, изясни в съда, че го е направил под въздействието на алкохол. " Аз по принцип не пия, но тоя ден пих алкохол и не знам какво ми стана. Ядосах се, от учебното заведение ми се обадиха, че Димитър псува и наскърбява госпожата. Никога не съм си бил децата, това беше за първи път и в никакъв случай няма да се повтори ", съобщи Ангелов и помоли арбитър Божидар Кърпачев да го пусне на независимост, с цел да работи и да си гледа фамилията. Съдията обаче го остави в ареста, като се базира на показанията на майката на битото дете Елка Боянова, съгласно които Ангелов пие всяка вечер до късно и редовно би е нея, и четирите им деца. " Престъплението е осъществено с изключителна грубост и свирепост към личното му дете ", добави арбитър Кърпачев.

Обвиненията против Ангелов са две - за побоя и завързването на детето и за закана за ликвидиране. Според служебния му бранител Димитър Кочанов той отхвърля да признае, че е плашил сина си, че ще го убие. Бащата принудител е осъждан - както за кражба и обир, по този начин и за шофиране след приложимост на алкохол.

Ако Ангелов апелира арестуваните си под стража пред Окръжния съд, мярката му се преглежда на 2 януари.
тагове принудител татко дуванлий дело съд алкохол дете  Бащата принудител от Дуванлий: Пих алкохол и не знам какво ми стана  Бащата принудител от Дуванлий: Пих алкохол и не знам какво ми стана
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР