36-годишната Мария Воронцова, за която се твърди, че е най-голямата

...
36-годишната Мария Воронцова, за която се твърди, че е най-голямата
Коментари Харесай

Руски журналист пред Дейли Мейл: Най-голямата дъщеря на Путин се е разделила със съпруга си


36-годишната Мария Воронцова, за която се твърди, че е най-голямата щерка на съветския президент Владимир Путин, се е разделила със брачна половинка си - холандският предприемач Йорит Фаасен. Информацията е на съветски публицисти, представени от " Дейли Мейл ".

Не се показва от кой момент двойката е разграничено, само че се споделя, че това е станало преди началото на войната в Украйна, разкрива редакторът Роман Доброхотов от The Insider пред съветския проверяващ публицист Сергей Кънев в обществените мрежи.

Експертът по редки генетични болести при деца доктор Мария Воронцова е родена от първия брак на Путин с Людмила Путина, до момента в който съветският президент е бил към момента разузнавач на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

Според Кънев Воронцова има огромен дял в мегапроекта за създаване на супер съвременен медицински център край Санкт Петербург.

„ Плановете бяха да се привлекат пациенти от Европа и богати шейхове от страните от Персийския залив. А в този момент, след офанзивата против Украйна, какви европейци и шейхове ще дойдат? ", прибавя Кънев.

Мария, която е водещ откривател в Националния медицински проучвателен център по ендокринология към Министерството на здравеопазването на Русия, употребява фамилните имена Воронцова - семейството на баба си, и тази на мъжа си - Фаасен.

Миналата година тя беше интервюирана по канал " Россия 24 " за съветските старания за битка с редките генетични болести при децата, без да бъде разкрито, че е щерка на Путин.

Тогава тя изясни, че „ нищо не е панацея “, само че „ генетичното тестване може да помогне, да вземем за пример, в стадия преди зачеването “, с цел да се „ дефинира дали родителите са носители на нежелателен ген “.

Воронцова прибавя: „ Генетичното тестване може да помогне в стадия на предимплантационна диагноза с IVF на родителите да изберат здрав ембрион. Това е от голяма важност за родители, които към този момент са имали дете с рядко заболяване, генетично наследено. За мен това е доста позитивен план, доста верен ", споделя още тя.
Според отчетите тя е и специалист по джуджета.

За брачна половинка й, Йорит Фаасен, се знае, че е работил дълготрайно в Русия в Газпромбанк-Инвест и Стройтрансгаз. Смята се, че татко му е бил полковник от холандските въоръжени сили.

Мария и Йорит имат деца, което автоматизирано прави Путин дядо, макар че президентът до момента в никакъв случай не е признавал самоличността или работата на своето пълнолетно поколение, да не приказваме за детайлности от персоналния им живот.

За хипотетична щерка на Путин е считана и 35-годишната сестра на Мария Катерина Тиконова, която също е разведена. Катерина работи като заместник-директор на Института за математически проучвания на комплицирани системи към Московския държавен университет. Смята се, че двете дами са плод на брака на Путин с Людмила.

Веднъж кореспондент на Би Би Си намерено съобщи на Путин, че е „ отворена загадка “, че Мария и Катерина са негови деца. Но президентът по този начин и не даде еднопосочен отговор.

Превод и редакция: Епицентър.бг
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР