34-годишният огнеборец Стоян Грънчарски е мъжът, който спаси от изпепелявяне

...
34-годишният огнеборец Стоян Грънчарски е мъжът, който спаси от изпепелявяне
Коментари Харесай

Асеновградски огнеборец е героят, потушил пламъците в пловдивски ресторант ВИДЕО+СНИМКИ

34-годишният огнеборец Стоян Грънчарски е мъжът, който избави от изпепелявяне пловдивския ресторнат " Porto Greco ". Както GlasNewsсъобщи, пламъците избухнаха вечерта на 5 май, а повода бе искра. Младият мъж е чиновник в асеновградската пожарна, като част от екипа на РДПБЗН Пловдив, от 8 години.

В почивния си ден Грънчарски бил в ресторанта с другари. На една от прилежащите маси компания чествали рожден ден. Искра от запалени фойерверки на тортата запалила част от декорацията на ресторанта, а пред стъписаните погледи на хората огънят бързо почнал да се популяризира. В настаналата суматоха доста от посетителите побегнали, други се пробвали да гасят с вода от бутилките по масите.



В този миг Стоян посочил самообладание и сграбчил пожарогасителя в заведението и почнал да гаси. Още преди да дойде помощ от пожарната, където сигналът бил подаден, огнеборецът " в отмора ", съумял бързо да овладее обстановката и само светкавичната му интервенция предотвратила по-сериозни вреди.

" Гордеем се с постъпката на 34-годишния Стоян Грънчарски, чиновник в асеновградската пожарна ", пишат от РДПБЗН Пловдив.

GlasNews разполага с видео от кошмарната вечер, на което се виждат дейностите на пожарникаря, който потушава огъня, за което получава и овации.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР