33-годишна варненка, обявена за международно издирване за контрабанда на кокаин,

...
33-годишна варненка, обявена за международно издирване за контрабанда на кокаин,
Коментари Харесай

Заловиха варненка издирвана от немските власти за контрабанда на кокаин 


33-годишна варненка, оповестена за интернационално търсене за контрабанда на кокаин, е арестувана на летището в родния си град. Състав на Варненския областен съд я остави в ареста с непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража в изключително съвещание в неделя. Очаква се управляващите в Германия да изпратят нужните документи, с изключение на европейската заповед за задържане, с цел да реши съдът в морската столица, дали Фатма Д. да бъде екстрадирана, с цел да бъде съдена зад градица.

Обвиненията против Фатма са съществени. Тя е залавяна на два пъти със съществени количества кокаин на границата сред Германия и Холандия. Обявена е за интернационално търсене от прокуратурата в немския град Бохум и две години е успявала да се укрива. Обвиненията против нея са за това, че на 7 ноември и на 18 декември 2016 година е била арестувана зад кормилото на куриерски автомобил, в който бил открит тайник. В него са открити 4 кг. кокаин, а втория път – 6,7 кг. кокаин.

Издирваната за контрабанда на кокаин варненка е арестувана на 30 март тази година на летище Варна. Незабавно са били осведомени за местонахождението й правосъдните управляващи на федералната република. С разпореждане на наблюдаващ делото прокурор в Окръжната прокуратура във Варна Фатма Д. е арестувана до насрочването на същинското произвеждане по европейската заповед за арест, оповестява 24chasa.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР