33-годишен мъж от румънския град Роман стана жертва на престъпна

...
33-годишен мъж от румънския град Роман стана жертва на престъпна
Коментари Харесай

Румънец беше измамен от семейна приятелка, че е болен от рак

33-годишен мъж от румънския град Роман стана жертва на незаконна машинация . Той не се чувствал добре и си направил проучвания в лаборатория, а фамилна другарка предложила да изпрати резултатите на “високо почитан доктор ”, с цел да ги разчете. Поставената " диагноза " била рак, макар че в реалност индивидът имал УНГ зараза, оповестява Диджи24.

Същата жена споделила, че докторът е предписал лекарство, което може да се откри единствено в чужбина и почнала да доставя на мъжа хранителни добавки , като твърдяла, че са онкологични медикаменти. Така за по-малко от две години мъжът платил 60 000 евро.  

Полицията почнала да проверява случая през юни, когато получава сигнал от мъжа. На 7 август представители на органите на реда направили две претърсвания в парцелите на обвинената.

“Бяха открити и конфискувани няколко документа и фармацевтични таблетки, сходни на тези, закупени за жертвата - таблетки, които са част от групата на питателните добавки “, осведомиха през днешния ден от полицията на окръг Нямц. 

44-годишната жена е арестувана за 24 часа. Тя е разследвана за машинация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР