33-годишен мъж е задържан, след като е ранил с нож

...
33-годишен мъж е задържан, след като е ранил с нож
Коментари Харесай

Задържаха мъж, ранил с нож полицай в София

33-годишен мъж е арестуван, откакто е ранил с нож служител на реда в столичния квартал " Свобода ", оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Криминално проявеният мъж се опитал да осуети полицейска инспекция. Оказал опозиция при инспекцията и наранил с нож в региона на лявата предмишница единия служител на реда. Незабавно мъжът е арестуван.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Материалите са докладвани в Софийската районна прокуратура, а на 33-годишния мъж е повдигнато обвиняване. След наложената му прокурорска мярка за задържане за период до 72 часа, му е наложена мярка за неотклонение „ домакински арест “.

От Столична дирекция на вътрешните работи оповестяват и за трима арестувани, откакто нападнали 23-годишен мъж в центъра на София и го ограбили. 

Тримата нанесли побой над мъжа и откраднали 1300 лв. от него, както и персоналните му документи. 

След търсене нападателите са арестувани. Те са на 30, 39 и 41 години и са с престъпни регистрации. След отчет на материалите в Софийската районна прокуратура на тримата била наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа, а след това променена в непрекъсната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР