32-ма ученици успешно стартират стаж в най-голямата IT фирма в

...
32-ма ученици успешно стартират стаж в най-голямата IT фирма в
Коментари Харесай

32-ма ученици от област Стара Загора стартират стаж в IT сектора


32-ма възпитаници сполучливо започват стаж в най-голямата IT компания в Стара Загора. Всяка година " eDynamix " провежда процедура за възпитаници с ползи в IT сферата от учебни заведения в района. Това е най-голямата група образувана досега, с помощта на взаимна акция с Община Стара Загора.

След специфичен развой на кандидатстване, който включва добър триумф, езикови знания, рекомендации от преподаватели, присъединяване в разнообразни олимпиади, извънкласни начинания, спомагателни курсове и умения с разнообразни технологии, избраните  младежи са от гимназии в градовете  Стара Загора, Чирпан, Казанлък и Нова Загора. Стажът е с дълготрайност три седмици.

От " eDynamix " в началото възнамеряват да поканят на стаж 10 възпитаници. В процеса на кандидатстване екипът вижда, че ползата е огромен и искащите са извънредно почтени. Така при започване на юли стаж в IT компанията започват 32-ма възпитаници.

През тази година те ще се образоват на най-популярния език за програмиране - Java. Ще бъдат прегледани разнообразни тематики, като след всяка от тях ще има задания, които да затвърдят добитите познания. Следва образование по Аndroid. При него са планувани самостоятелни задания по отношение на равнището на всеки, които да бъдат ориентирани към постигането на крайната обща цел на групата - да се реализира решение на приложение на Android, което съставлява дребна операционна система с разнообразни екрани и функционалности в нея.  През цялото време учениците ще разчитат на опитни ментори от екипа на компанията.

Надеждата е, че с изключение на да натрупат нови познания, младежите ще придобият и скъп работен опит.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР