32-годишна жена се нуждае от помощ. През 2005г. на Тихомира

...
32-годишна жена се нуждае от помощ. През 2005г. на Тихомира
Коментари Харесай

32-годишна жена се нуждае от помощ за трансплантация

32-годишна жена се нуждае от помощ. През 2005г. на Тихомира Маринова от гр. Павликени е сложена диагноза хронична бъбречна непълнота. След утежняване на положението й през 2017 година Тихомира стартира хемодиализа в Севлиево, която обаче може да повреди и другите й органи. По тази причина тя има потребност от незабавна бъбречна трансплантация в Турция. Операцията е на стойност 25 000 евро - непостижима сума за фамилията й.

Тихомира насочва молба за съпричастност и има вяра, че има положителни хора, които ще й подадат ръка. Към имейла си ползва медицински документи, част от които публикуваме.

Младата жена се обърна към " Пазарджишка Марица " с вярата да получи нужната й поддръжка от положителни хора. Ето и писмото й:

" Здравейте, споделям се Тихомира Маринова, на 32 години от гр.Павликени. Обръщам се към Вас, тъй като се нуждая от незабавна бъбречна трансплантация. Моята диагноза е Хронична бъбречна недостатъчност;Мезангиокапилярен гломерулонефрит. Заболяването ми датира от 2005г. в резултат на направена бъбречна пункция. Последва патогенетично лекуване с кортикостероиди до предходната година, само че с течение на събитията се утежних и бъбреците понижиха функционалността си фрапантно. Състоянието ми наложи да стартира хемодиализа в Севлиево през м.Октомври 2017 година: три пъти в седмицата по 4 часа. Налага се незабавна трансплантация на бъбрек в Турция, тъй като при продължителна хемодиализа се повреждат и другите органи. Трансплантацията е на стойност 25 000€, тази сума е непостижима за мен и моето семейство.

Аз имам вяра в чудеса и бленувам за един естествен живот и някой ден щастието и на мен да се усмихне. Моля всички положителни хора за съпричастност!!! Без Вашата помощ не бих могла да се оправя!!! Много благодаря на всеки, който ще ми подаде ръка.
Дарителска сметка - УниКредит Булбанк АД IBAN:BG05UNCR70001523096793 BIC:UNCRBGSF Титуляр: Тихомира Мирославова Маринова ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР