32-годишен водач на лек автомобил е предизвикал пътен инцидент вчера,

...
32-годишен водач на лек автомобил е предизвикал пътен инцидент вчера,
Коментари Харесай

Подпийнал шофьор предизвика катастрофа в Аспарухово

32-годишен лидер на лек автомобил е провокирал пътен случай през вчерашния ден, към 21:20 часа, в кв. " Аспарухово " в морската столица, оповестяват от пресценътар на ОД на МВР-Варна.

По първични данни, заради придвижване с несъобразена скорост, водачът застига и блъска движещия се пред него л.а. „ Фолксваген Голф “. При направената ревизия с техническо средство на двамата водачи се открива, че 32-годишният варненец е управлявал автомобила си под влияние на алкохол. По случая е формиран заявителски материал.

От полицията оповестяват още, че двама водачи на леки коли са арестувани през почивните дни за период до денонощие от екипи на Първо районно управление (на МВР). При направената инспекция се открива, че 33-годишният гражданин на гр. Добрич и 44-годишният варненец са с позитивни проби за наркотични субстанции. Срещу двамата извършители са формирани досъдебни производства.
Вчера, при осъществени инспекции от чиновници на Пето районно управление (на МВР) и районно управление (на МВР) Провадия, са арестувани 61-годишен гражданин на с. Овчага и един варненец – на 47 години. При направената ревизия с техническо средство се открива, че двамата са управлявали колите си под влияние на алкохол. Задържани са за период до 24 часа, а по случаите са формирани бързи производства.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР