32 години след демократичните промени в България правителството на страната

...
32 години след демократичните промени в България правителството на страната
Коментари Харесай

Анна Александрова от ГЕРБ: 32 години след демократичните промени в България правителството реабилитира сътрудници и агенти на бившите репресивни служби на БКП

" 32 години след демократичните промени в България държавното управление на страната старателно оправдава сътрудници и сътрудници на някогашните репресивни служби на незаконния тоталитарен режим на Българска комунистическа партия. " Това написа в профиласи във " Facebook " депутатката от ГЕРБ Анна Александрова. Според нея, " В последните дни всеобщо се назначават в другите министерства, хора, с потвърдено агентурно минало ".

Ето какво написа Александрова в обществената мрежа:

32 години след демократичните промени в България държавното управление на страната старателно оправдава сътрудници и сътрудници на някогашните репресивни служби на незаконния тоталитарен режим на Българска комунистическа партия.
В последните дни всеобщо се назначават в другите министерства, хора, с потвърдено агентурно минало.
Всичко това се случва в ръководство, което е с присъединяване на партия като Демократична България, която твърди, че съставлява десните гласоподаватели.
Подобно изменничество в никакъв случай няма да им бъде простено от всеки български жител, който изповядва демократични полезности.
Като депутат и представител на партия, която е член на ЕНП, показвам своето надълбоко отвращение от сходни срамни дейности, които връщат във властта фрагменти на незаконен режим, който погуби хиляди човешки ориси с терора и репресиите си.
свързани новини68171на 28.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР