31-годишен рецивидист е задържан от столичните криминалисти за серия от

...
31-годишен рецивидист е задържан от столичните криминалисти за серия от
Коментари Харесай

Задържаха рецидивист за серия нападения и грабежи на жени в София

31-годишен рецивидист е арестуван от столичните криминалисти за серия от набези и грабежи на дами, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Полицейските дейности почнали при започване на февруари по постъпили редица сигнали от софиянки, станали жертва на похищенията. Според информацията дамите били нападани, до момента в който се придвижвали сами в тъмната част на денонощието.

След като криминалистите влезнали в дирите на причинителя, на 15 февруари, при профилирана полицейска интервенция, в която се присъединили чиновници на бранш " Грабежи " - Столична дирекция на вътрешните работи и техни сътрудници от Първо, Седмо и Осмо районно управление (на МВР), е арестуван причинителят.

31-годишният мъж е с голям брой престъпни регистрации и е осъждан за сходни закононарушения. До момента е открита съпричастността му към шест грабежа. При първичните процесуални дейности са открити и конфискувани част от отнетите движимости.

Събраните материали по част от случаите към този момент са докладвани в Софийската районна прокуратура и с разпореждане на прокурор на мъжа е наложено задържане за период до 72 часа. Действията на проверяващите не престават.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР