300 лева на ден ще е таксата за използване на

...
300 лева на ден ще е таксата за използване на
Коментари Харесай

Античният театър с ВИП съблекални, ето цените

300 лв. дневно ще е таксата за потребление на новите ВИП съблекални и гардеробна на Античния спектакъл, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Te ще се обособят в пространствата на Пампоровата къща. Къщата към този момент е предоставена за управление на ОИ " Старинен Пловдив ", а положителната вест е, че в бюджета на Пловдив за 2019-та година има планувани средства и за обзавеждането й.

Предложенията, които ще бъдат гласувани на първата за годината Общинска сесия, са - 300 лв. дневно и 1000 лв. за 5 дни; за потреблението им от държавни културни институти, обаче, цената е 150 лв. дневно и 500 лв. за 5 дни.

Местоположението на Пампоровата къща е извънредно атрактивно и уместно за новото й предопределение - тя е залепена до сегашните съблекални и има всички нужни условия да се трансформира във помещение за ВИП посетители, да приюти гримьорни, каквито досега Античния спектакъл няма. Мазето е съвършено за предпазване на атрибут и инвентар. Припомняме, че Общината се снабди с къщата, откакто правосъден реализатор я пусна за продажба и локалната администрация съумя да я откупи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР