30-годишният българин Димитър Д. беше арестуван в Берлин за системно

...
30-годишният българин Димитър Д. беше арестуван в Берлин за системно
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на Димитър Д., изнасилвал с години 8-годишната си дъщеря в Берлин

30-годишният българин Димитър Д. беше задържан в Берлин за редовно обезчестяване на 8-годишната си щерка. До ареста се стигнало, откакто дребната Лена (името е променено), разказвала на своя другарка в учебно заведение за това какво правел татко ѝ с нея и попитала: „ Това обикновено ли е? Твоят татко по този начин ли прави? “, оповестява „ Билд “.

Приятелката на Лена я завела при майка си, която пък алармирала обществен служащ. В продължение на два часа момичето разказвало на обществените за насилието, на което било подложено. Оказало се, че ужасът почнал преди 3 години.



Когато момичето разказало на майка си за извращенията на бащата, тя я накрала да обещае, че ще мълчи, а тя от своя страна ще приказва с него да спре.

Полицията арестувала бащата в сряда в 17 ч. По време на ареста майката се сринала душевен и припаднала пред входната врата. Тя се разкрещяла: „ Той даде обещание, че ще спре “.



Говорител на полицията разгласи, че Димитър е освободен от ареста. Счита се, че няма заплаха той да се опита да избяга в България.

Семейството има по-голяма щерка и по-малък наследник от Лена. В момента те са под грижите на обществените.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР