3 лунен ден от 08:40 на 10 октомври до 09:48

...
3 лунен ден от 08:40 на 10 октомври до 09:48
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 10 октомври 2018 година

3 лунен ден от 08:40 на 10 октомври до 09:48 часа на 11 октомври

Време за дейности. Пасивността в този ден е противопоказна и дори рискова. Пасивният човек най-вероятно ще понесе проваляне, а може да получи и контузия – както физическа, по този начин и душевна. Денят е удобен за централизация на сила за самоотбрана, физически извършения и водни практики.

Денят ще е доста подобаващ и плодотворен за делово съдействие, за изглаждане на всевъзможни недоразумения в персоналните и бизнес връзките, само че всичко би трябвало да стане на база на взаимно схващане.

В същото време е удобен ден за подписване на брак, за сантиментални срещи, както и за бизнес съдействие.

Вече няма да бъдем по този начин прецизни, строги, педантични към работата си и към хората към нас, както и толкоз уверени в себе си. Ще търсим и ще се интересуваме от непознатото мнение. Ще търсим взаимоотношение с околния свят.

Денят ще ни даде доста сила, която няма да има край, дори и след приключването на работния ден.

Денят е много благосклоненкъм всичко, което е обвързвано с изкуство и хубост. Ще желаеме и ще се стараем да изглеждаме красиви, изключително дамите, които в това време ще бъдат доста очарователни и доста женствени.

Препоръчваме лека храна и повече вода.

Един неповторим ден ни чака през днешния ден. Заредете се с позитивна конфигурация и сила за всичко, което ви следва.

Оптимизъм, бодрост и естетика ще има на всички места в обкръжението ни.

Ще желаеме да сме благи, нежни и деликатни към всички с които поддържаме връзка. Ще търсим най-благоприятните взаимоотношения, и ще се стараем в връзката си.

Днес е най-подходящият ден за сключване на всевъзможни контракти, за водене на договаряния и за всевъзможен тип връзки и взаимоотношения – бизнес или персонални такива.

В средата на деня ще усетим вътрешно напрежение, старания от наша или от отсрещната страна за власт и надзор над дадената конюнктура. Но това ще бъде краткотрайно и елементарно ще излезем от тази обстановка. Не се подавайте на непознато въздействие и операции.

Възползвайте се оптимално от днешната енергетика.

Много въодушевени и подтиквани ще се усещаме, подготвени за нови преживявания, за нови хрумвания и нови планове.

Уязвима е ендокринната система, жлезите с вътрешна секреция, кожата, пикочния мехур и бъбреците. Да не се вършат никакви операции на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лекуване на уши и пластични интервенции

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР