290 лв. стигнаха билетите на черно за концертите на Лили

...
290 лв. стигнаха билетите на черно за концертите на Лили
Коментари Харесай

290 лв. билет на черно за концерта на Лили днес в НДК

290 лева стигнаха билетите на черно за концертите на Лили Иванова в НДК, разбра HotArena.

Примата стартира от през днешния ден тридневен маратон под наслов: „ За пълноценни мигове с музиката “, а преди дни уредниците оповестиха, че всички билети са продадени и за трите дати, писа „ ТелеграФ “.

Това незабавно породи далавера и в най-популярните уеб сайтове за продажба на движимости и артикули. В тях се появиха предложения за билети на черно, като цената към този момент е двойна. Най-скъпи са две места за оркестрината, които са купени на цени от по 150 лева, а в този момент продавачката им желае по 290 лева

Офертата в действителност си заслужава, защото седалките са единствено на третия ред пред сцената и който ги вземе, може да преброи бръчките на певицата по време на осъществяванията.

Друг консуматор също продава два билета за партера в блок 2, само че не е надул в допълнение цената и желае толкоз, за колкото ги е купил – 110 лв..  

Facebook събитията, основани в формалната страница на кубратската легенда, също изобилстват от оферти за билети. Най-евтините са по 40 лева, най-скъпите – по 150 лв..

Очаква се над 12 000 души, колкото побира зала 1 на НДК през трите вечери, да бъдат първите им слушатели и фенове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР