29-годишният Димитър Педев, който бе задържан по време на протестите

...
29-годишният Димитър Педев, който бе задържан по време на протестите
Коментари Харесай

29-годишният мъж в Пирогов, който бе арестуван на протеста в петък, е пуснат под гаранция

29-годишният Димитър Педев, който бе арестуван по време на митингите в София, е пуснат под гаранция от 1000 лв., осведоми bTV. Той бе задържан в петък, когато се стигна до конфликти с полицията.
Младият мъж продължава да е в " Пирогов ", където бе настанен и здравословното му положение към момента не разрешава да бъде изписан. " Той е още в болничното заведение. Трябва да остане най-малко 3-4 дни. И той е с комоцио след нанесен побой “, сподели още шефът на „ Пирогов “ проф. Асен Балтов. Педев е с доста тежко комоцио и извънредно доста пострадвания по цялото тяло. Има голям хематом на окото.
Според Министерство на вътрешните работи той е бил арестуван, тъй като се е държал " жестоко и непочтено със чиновници на реда ". Повдигнато му е и обвиняване. " Пазят го служители на реда като най-големият нарушител. Днес ще се гледа мярката му за неотклонение. С повдигнато обвиняване е, а даже не си спомня нищо, тъй като е в тежко положение, разкри майка му. Тя разкри още, че полицията се е гаврела с пребитите протестиращи. Вижте какво още разкри тя в този материал .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР