29-годишният бургазлия Георги Киряков е отвлякъл 16-годишната ученичка, за да

...
29-годишният бургазлия Георги Киряков е отвлякъл 16-годишната ученичка, за да
Коментари Харесай

Страховити разкрития за Георги Киряков, отвлякъл ученичката в Бургас, за да я направи секс робиня

29-годишният бургазлия Георги Киряков е отвлякъл 16-годишната ученичка, с цел да я трансформира в секс робиня, оповестява Флагман.бг.
Извратенякът, който работил като чиновник в автосервиз, на 16 май сутринта взел ключовете на черен джип, оставен за ремонт и тръгнал на хайка за момиченца из Бургас.


В ж.к.Зорница – край Окръжната болница, видял 16-годишното девойче, което отивало на учебно заведение. Той почнал да подвиква, тъй като очевидно считал, че ще я впечатли със скъпата кола, само че момичето не му обърнало никакво внимание, научи Флагман.бг.

Това обаче не спряло Георги, който издебнал ученичката да се отклони от оживена улица и непосредствено пресякъл пътя, дръпнал я за суитчъра и натикал в джипа.

Георги от самото начало се заканвал на момичето, което е в 10-ти клас и я предизвестил, че ще я трансформира в секс робиня. Тийнейджърката е извадила необикновен шанс, тъй като поради тежкия трафик на пътя Бургас-Слънчев бряг, през Каблешково, е съумяла да избяга от джипа на Георги Киряков и да се скрие на несъмнено място, след което е алармирала на органите на реда и те са издририли и задържали извратеняка.

Георги Киряков се оказва с богато престъпно досие. Осъждан е за обир и нанасяне на междинна телесна щета. Живее в бургаския ж.к.”Изгрев”. 29-годишният бургазлия го грози затвор от 10 до 20 години.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР