29-годишната Уитни Зелиг монтира скрита камера в деколтето си, за

...
29-годишната Уитни Зелиг монтира скрита камера в деколтето си, за
Коментари Харесай

Жена използва скрита камера, за да проследи кои хора гледат в бюста й

29-годишната Уитни Зелиг инсталира скрита камера в деколтето си, с цел да наблюдава кои хора се вторачват в бюста й, до момента в който се разхожда из Ню Йорк, написа в. " Мирър ".

Но общественият опит на младата американка нямал за цел да засрами нахалниците. Със сниманите фрагменти Уитни държала да обърне внимание на един проблем, с който е мощно ангажирана - на рака на гърдата.

Госпожа Зелиг желала образно да потвърди какъв брой постоянно хората се заглеждат в женската гръд, даже и дамите го вършат. Което значи, че нежният пол постоянно би трябвало да върви на прегледи за ранна диагностика на възможни тумори.

Ladies, don't forget to check out your own breasts too. Early detection saves lives!
— Whitney Zelig (@WhitneyZelig)

" Бях сюрпризирана какъв брой доста дами се вглеждаха в гърдите ми! Вторачи се и едно куче. Което значи, че всички харесват дамската гръд и тя би трябвало да се пази! ", споделя Уитни.

Тя е на мнение, че занимателното й видео със средствата на хумора по-лесно ще убеди дамите да вървят на прегледи и да си вършат мамографии. Самата Уитни преди време имала израстък на гърдата, който бил диагностициран в точния момент и се била излекувала.

За още любопитни вести и фотоси харесайте страницата на Dariknews.bg във Фейсбук тук
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР