29-годишната австралийска архитектка и съпруга на рапъра Кание Уест, Бианка

...
29-годишната австралийска архитектка и съпруга на рапъра Кание Уест, Бианка
Коментари Харесай

Бианка Ченсори се страхува от глоба за ексхибиционизъм: какво направи?

29-годишната австралийска архитектка и брачна половинка на рапъра Кание Уест, Бианка Ченсори, след няколко изяви с разголени тоалети в Париж, се появи на улицата в много по-скромен тип, пише NYbreaking.

Папараците видяха момичето, до момента в който тя и брачният партньор й излизаха от хотел Ritz Paris. Тя реши да изостави шокиращите и провокативни визии и облече лилаво горнище с дълъг ръкав и стеснен чеп. Тя приключи визията с остри токчета и голяма черна чанта.



Уест беше облечен в уютна качулка, подложена под кожено бомбър яке, чифт спортни панталони с необятни крачоли и маратонки.

Според публицисти Ченсори е решила да не поема повече опасности и да не се излага на санкция или даже отнемане от независимост, което е планувано от френския закон за ексхибиционизъм. Член 222-32 от новия углавен кодекс (приложен от 1 март 1994 г.) планува, че умишлената проява на полово държание пред други хора на обществено налично място се санкционира с една година отнемане от независимост и санкция от 15 хиляди евро.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР