28 проекта на ученици от 1-ви до 12-ти клас от

...
28 проекта на ученици от 1-ви до 12-ти клас от
Коментари Харесай

28 проекта са класирани на XIV-то издание на Националния ученически конкурс „Посланици на здравето”

28 плана на възпитаници от 1-ви до 12-ти клас от цялата страна са класирани след първата фаза на XIV-то издание на Националния училищен конкурс „ Посланици на здравето ”.

Конкурсът се провежда от Министерството на здравеопазването, в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на околната среда и водите, Министерството на младежта и спорта, Министерството на културата, Офиса на Световната здравна организация за България, Българския юношески Червен кръст и Националния център по публично здраве и разбори.

„ Посланици на здравето “ е една от самодейностите на Министерството на здравеопазването в поддръжка на здравословния метод на живот на младежите.

Целта на състезанието е предварителна защита на поведенческите рискови за здравето фактори, свързани с нeздравословното хранене, ниската физическа интензивност, злоупотребата с алкохол и тютюнопушенето.

Съгласно регламента позволените планове са 28, като в категорията от 1-ви до 4-ти клас класирани са 7 проекта; от 5-ти до 7-ми клас – 12 плана и от 8-ми до 12-ти клас – 9 плана.

Проектите, позволени до присъединяване във втора фаза на състезанието, можете да намерите в атачмънтите.

XLS файл, 41,0 KB, качен на 18.05.2022  xls document

XLS файл, 34,0 KB, качен на 18.05.2022  xls document
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР