28 нови радара ще бъдат монтирани в патрулните автомобили „КИА“

...
28 нови радара ще бъдат монтирани в патрулните автомобили „КИА“
Коментари Харесай

28 нови радара започват да снимат от патрулките „КИА“

28 нови радара ще бъдат инсталирани в патрулните коли „КИА“ на „Пътна полиция“ и в най-скоро време ще стартират да снимат извършители на рестриктивните мерки за скорост. Това заяви контрольор Илия Георгиев от отдел „Пътна полиция“ към Главна дирекция „Национална полиция“ на семинар в село Чифлик, съобщи кореспондент на „Труд“.

Устройствата към този момент се тестват, съответен период по кое време ще проработят няма. Не е известно и по какъв начин тъкмо ще бъдат разпределени в страната, само че няма да е по едно на област, а по отношение на разбор на пътната конюнктура.

Не въпрос на „Труд“ къде тъкмо ще бъдат инсталирани радарите от „Пътна полиция“ избраха към този момент да не дават отговор.

Това ще бъдат следващите устройства, с които ще бъдат оборудвани патрулките на КАТ след трите камери в купето, които снимат инспекциите, таблетите и мобилните принтери за фишове.

След питане на „Труд“ от „Пътна полиция“ демонстрираха, че в багажника на „КИА“-та има втори батерия и увериха, че всички системи ще бъдат обезпечени с нужното зареждане.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР