27-годишната психоложка от пловдивското село Калояново Антония Лукова, която сътвори

...
27-годишната психоложка от пловдивското село Калояново Антония Лукова, която сътвори
Коментари Харесай

Ексклузивно и първо в БЛИЦ: Психоложката, която вкара 8 души в болница, не се яви на разпит, ченгетата я дирят под дърво и камък

27-годишната психоложка от пловдивското село Калояново Антония Лукова, която сътвори мелето на пътя Труд-Граф Игнатиево, е оповестена за национално търсене, научи БЛИЦ от източници на следствието. Днес Лукова е била призована на разпит в полицията, само че не се е явила. „ Имаме основателни данни да считаме, че точно тя, а не мъжът, е карала лекия автомобил „ Мазда ”.

Както първо БЛИЦ заяви, откакто Лукова помля 2 коли и вкара осем души в болница, тя извика собствен другар, който дойде от Пловдив и имитира, че той е карал маздата. Мъжът обаче се оказа дрогиран и оттова казусът стартира да се разплита.

Лукова е била призована на разпит в полицията, с цел да се обясни какво тъкмо се е случило и за какво е пробвала да заблуди органите на реда. Има очевидци, които са безапелационни, че тя, а не мъжът, е карала съдбовната кола,

От свои източници БЛИЦ научи още, че „ Маздата”, която е карала младата психоложка, не е нейна, а на компания, записана в София, където Лукова работи.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР