27-годишната красавица Андрияна Баева е загиналата млада жена при трагичния

...
27-годишната красавица Андрияна Баева е загиналата млада жена при трагичния
Коментари Харесай

Ясно е коя е загиналата жена при инцидента с джета край Балчик

27-годишната хубавица Андрияна Баева е починалата млада жена при трагичния случай с джет край Балчик, оповестява Про Нюз Добрич.

Момичето е модел, някогашна танцьорка. Носителка е на голям брой трофеи за хубост.

Предстояло ѝ да взе участие и в състезанието в Каварна. Дефилира и на последното издание на Модна фиеста в Албена.

Сигналът за произшествието в Балчик е подаден на телефон 112 към 18 часа на 22 август. Джетът се е движил в морето източно от централния плаж в Балчик.

Красимир Н. /47 г./ е управлявал личния си джет, на който се е возела младата Андрияна. Машината попада на далян с риболовен мрежи, който не е бил обозначен. При прекосяването през даляна дамата пада от джета и умира на място. Мъжът също е потърпевш, настанен е в болница. Животът му е отвън заплаха, показват от пресцентъра на Апелативната прокуратура.

Следовател от Окръжния следствен отдел при Окръжната прокуратура в Добрич през днешния ден е направил оглед на местопроизшествието. Джетът е изваден от морето.

Установено е, че далянът за улов на риба стартира от края на буната и продължава на към 90 метра във вътрешността в морето. Изпратено е питане в Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури за притежателя на даляна, на който липсват наложителни маркировки и обозначения. Разпитват се очевидци, които са видели нещастието, разиграла се пред очите на летовниците на централния плаж в Балчик.

Пострадалият Красимир бил някогашен боксьор, има автокъща в Добрич. Свидетели описват, че джетът се удря в стоманено въже на таляна. Красимир е ударен мощно в гърдите и врата. При удара въжето отскача и удря момичето смъртоносно.

Андрияна има 5-годишно момченце. В грижите за него ѝ помагали родителите ѝ в Сенокос. Всички другари и познати на Андрияна са потресени от трагичната и ненавременна гибел на хубавицата. По-рано през днешния ден бе обявено, че в Сенокос са събирали пари с цел да погребението на починалата Андрияна.

Андрияна живеела с татко си и детето си – 5-годишно момченце, в Сенокос. Била е самотна майка, а детето ходело на детска градина в селото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР