27-годишната Ивана Владислава работи като строга господарка и разкри за

...
27-годишната Ивана Владислава работи като строга господарка и разкри за
Коментари Харесай

Ивана с най-големите гърди в Берлин разказа за фетишите на своите клиенти ВИДЕО

27-годишната Ивана Владислава работи като строга стопанка и разкри за мръсните и извратени стремежи на мъжете, която тя би трябвало да извършва.

Родената в Полша моделка в Инстаграм, която, както се твърди, е притежателка на най-големите гърди в Берлин, е похарчила цяло положение за пластични интервенции.


Сега обаче Ивана, която гордо се разказва като кифла, е безапелационна, че тялото ѝ е шедьовър на изкуството.

Тя инжектира хепарин в гениталиите на клиенти и играе на извънземна жена грабител.



"Обожавам да играя извратени култове. За мен няма нищо извратено. Играя доста функции и обичам да извършват откачени култове ", признава тя.
от 2015 година насам Ивана е захласната от по този начин наречената "бимбофикация " - мода, при която дамите заплащат откачени пари, с цел да наподобяват колкото се може повече на фантастични обекти.


Въпреки, че Ивана не разкрива на какви процедури се е подлагала, строгата стопанка разкрива, че е изхарчила над 125 000 английски лири за своето тяло.

Ивана, която има размер на сутиена 90K, прибавя, че "се усеща тотално секси ". "Обичам моите великански цици ", прибавя тя.


Красавицата, която е следвана в обществените мрежи от над 118 000 почитатели, явно мощно ги е впечатлила.

През последните 9 години Ивана е работила като държанка на "супер извратените и робите ".



"Аз съм стопанка, строга стопанка, зла кралица ", изяснява тя.

"Мога да бъда здравна сестра, или извънземна кифла от открития космос, която може да те телепортира на планетата Уран ", хвали се мацката.

Специалитетът ѝ обаче е организирането на "извратени извънземни оргии ", в които тя играе извънземно, което хипнотизира и отвлича за здрав секс загорелите мъже.

Желанията на клиентите на Ивана от време на време може и да са малко по-екстремни, само че нищо в никакъв случай не я е изненадвало, тъй като, по нейните думи, "тя е необятно скроена ".
При това Ивана признава, че работата ѝ пречи на интимния живот и намирането на любовта.

Ивана показа и за прехода си предходната година. "Още от 11-годишна възраст знаех, че съм момиче, по тази причина бързо взех решение да стартира да се обличам като такова, пуснах си и дълга коса.

Когато станах тийнейджърка, започнах да ненавиждам външния си тип. Мъжете ме пренебрегнаха, усещах се дебела и не секси. Но аз знаех, че няма да пребивавам по този начин цялостен живот, по тази причина кроях проекти да трансформира моя външен тип и започнах да диря хирурзи из целия свят ", споделя тя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР