26% от анкетираните жени казват, че сексът на първа среща

...
26% от анкетираните жени казват, че сексът на първа среща
Коментари Харесай

Защо хората правят секс още на първа среща

26% от интервюираните дами споделят, че сексът на първа среща е превъзходен метод за по-бързо свързване

Хората вземат решение да вършат секс на първата среща, с цел да схванат вероятностите на връзката, споделя психотерапевтката Рейчъл Райт пред Hello Giggles. Проучване на Lovehoney сподели, че мнозина са подготвени да се озоват в леглото с нов сътрудник още след първата среща.

53% от интервюираните признават, че просто се любуват на секса. Други 46% прибавят, че не желаят да губят време и желаят да преминат напряко към същността. Според тях това оказва помощ да се ревизира съвместимостта с колегата. В анкетата са взели участие общо 2000 души.

60% от мъжете и 42% от дамите вършат секс още след първата си среща. 26% от интервюираните дами споделят, че сексът на първа среща е превъзходен метод за по-бързо свързване. 16% се пробват да се провиснал и да успокоят нервите си по този метод.

„ За някои хора сексът след първата среща им оказва помощ да решат дали желаят да видят индивида още веднъж “, разяснява Райт. Но и прибавя: „ За някои подобен секс е недопустим, защото се нуждаят от прочувствена връзка със полов сътрудник. “

Сред аргументите да не вършат секс на първа среща участниците в изследването показват неналичието на комфорт в компанията на чужд, нуждата да опознаят по-добре евентуалния сътрудник и страха от заразяване с полово излъчена зараза.

По-рано психоложката Бритни Блеър назова способи за възстановяване на секса, с цел да бъде избавено фамилията или връзката. Тя посъветва да се прави секс по график.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР