26-годишната Силвия Ванеса Изажир и нейният приятел пътували с автобус

...
26-годишната Силвия Ванеса Изажир и нейният приятел пътували с автобус
Коментари Харесай

Красива лекарка отказа ласки на бандит и мръсникът я застреля в главата

26-годишната Силвия Ванеса Изажир и нейният другар пътували с рейс до болничното заведение Gabriella Alvarado, когато били атакувани от въоръжени нарушители, написа Daily Star, представен от Блиц.

``
реклама



Нападението станало в град Токоа, Хондурас. Трима въоръжени мъже с качулки нахълтали в рейса за обир. Един от членовете на бандата забелязал Силвия и поискалда прави с....с с нея, само че тя отказала. Тогава мъжът извадил револвер и я прострелял в главата. Разбойници незабавно избягаха от мястото на закононарушението. За живота на девойките лекарите се борили, само че скоро тя умряла.



Съобщава се, че полицията е съумяла да задържи единствено един обвинен - Евин Адони Авила. Мъжът е упрекнат в ликвидиране.

На страницата на Силвия във Фейсбук потребителите пишат какъв брой блага и общителна била, оставят многочислени съболезнования и жалеят дружно с родственици.



" Боже, целият живот на момичето предстоеше. Тя имаше прелестна специалност. Никой не заслужава такава гибел. Моите съболезнования към родителите й. Чувствам се толкоз беззащитен пред такова зло, " написа Дамарис Меджия Кубас.

" В нея имаше толкоз деликатност и хубост. Болката е прекомерно огромна, " прибавя Йезид Калеано.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР