26-годишен жител на монтанското село Габровница е задържан за 24

...
26-годишен жител на монтанското село Габровница е задържан за 24
Коментари Харесай

Полицията залови 26-годишен мъж, откраднал вещи от бивше училище в Монтана

26-годишен гражданин на монтанското село Габровница е арестуван за 24 часа в полицейския арест на районно управление (на МВР) Монтана за опит за кражба на движимости от бивше учебно заведение и за владеене на противозаконни муниции.

На 01.11.2022 година към 10,22 ч. е получен сигнал от ЕЕН 112 за влизане в двора на бившето учебно заведение в гр. Монтана, благосъстоятелност и стопанисвано от гимназия в регионалния град.

Изпратените на място чиновници на районно управление (на МВР) Монтана открили и задържали 26-годишен гражданин на село Габровница.

По случая е образувана дежурна оперативна група, която при осъществения оглед на местопрестъпление в работилница в двора на бившето учебно заведение открила, че е изработен опит да бъдат отнети неустановени все още движимости.

В непосредственост до работилницата са открити и конфискувани черно шушкаво яке и намиращите се в него 46 патрона, с диаметър 5,6 мм.

По случая са формирани досъдебни производства по член 195, алинея 1 т. 3 вр. с член 194, алинея 1, вр с член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 339, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР