25 слънчев ден – Ден на Истината и за защита

...
25 слънчев ден – Ден на Истината и за защита
Коментари Харесай

Слънчев календар – петък – 12 август 2022

25 безоблачен ден – Ден на Истината и за отбрана на децата.

Тотем – Сърна, знак на същинския път към върха.

Ден за погашение на всевъзможни задължения. Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Ден за предоставяне и приемане на амнистия. Денят става за изясняване на връзките. Помирете се с неприятелите си. Подходящ е за молебствия. В този ден човек може да стигне до същинския си Учител.

Благоприятно е за фамилни събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните. Родителите безусловно би трябвало да прекарат 25 безоблачен ден дружно с децата си. Постарайте се да извършите техните молби и желанията им. Намерете време да обърнете особено внимание на домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги. Подходящо за брачен връзки и обич. Препоръчва се да сте непрестанно в прикосновение с водата. Хубаво е в този момент да се подаряват цветя в саксии.

Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте любов. Не се предлага да упорствате и да стартирате нови каузи. Противопоказни са всевъзможни случки. Не се сърдете на никого. Не би трябвало да се убиват животни, дори инсекти. Не би трябвало да се изричат неистини. Да се късат цветя също не е целесъобразно. Денят е неприятен за пътешестване. Не е разрешено да се осквернява земята и горите посредством храчене, уриниране, секнене, чупене на клони, пострадване на кората и копаене на земята.

Диета – Месото през днешния ден е неразрешено. От разрешените храни са сокове, мляко, мед, каша с масло.

Облекло – Препоръчва се да носите бял, жълт и розов цвят. Да се заобикалят мрачните цветове, сиво, черно и кафяво. Подходящо е за носене на розов аметист.

Знамения – Да се разсъните и да чуете песента на птиците - знак за огромна наслада и триумф в близко бъдеще.

Ако времето е неприятно, облачно – неприятности за хората и местността в тази област.

Хубаво е, в случай че в този ден в дома ви цъфне цвете или ненадейно ви подарят цвете в саксия – знак за наслада и благополучие. Ако цветята в къщи са повехнали – знак за болест или тъга. Не е на положително, в случай че цветето изсъхне с корена.

Ако деянията безпокойствие, нервност, че нещо не е както би трябвало – това е знак, че не вървите по верен път.

Ако загуб
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР