25-годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с 478 грама

...
25-годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с 478 грама
Коментари Харесай

Наглост! Полицайката, хваната с дрога, поискa свобода. Искала да завърши Право и да гледа детето си

25-годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с 478 грама марихуана в колата, изиска да излезе на независимост. Тя изясни, че желае да бъде пусната под гаранция, с цел да се грижи за 5-годишната си щерка, както и да чете за държавен изпит по специалността „ Право “, написа Лупа.бг.

В събота, по време на профилирана полицейска интервенция, към 14 часа в региона на Разлог е спрян за инспекция лек автомобил „ Фолксваген Голф “, ръководен от 25-годишната Симона, който от 2 година е служител на реда в Седмо РУ-София.

В багажника на автомобила, под аварийна гума органите на реда са разкрили пакет със суха тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на марихуана с тегло към 478 грама. Образувано е следствено дело по разказа на Окръжен следствен отдел-Благоевград.

Близначката на полицайката Силвия и майка им Елена Лулеова считат, че опиатите са подхвърлени в колата и е направена режисура. „ Преди седмица брат ми бе пребит от престъпно проявени хора и пуснахме тъжба в полицията. Още тогава доста хора ни предупреждаваха, че ще си имаме неприятности “, сподели Силвия Лулеова.

Майка й пък изясни, че колата, в която бе открита марихуаната е стояла 3 дни паркирана наоколо до дома им в Разлог, а едната врата не се заключвала и някой е сложил там дрогата. „ Можеше да бъде всеки един от нас, тъй като колата е фамилна и всички я караме. Преди това със Симона отидохме с другата ни кола в София “, добави Елена Лулеова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР