24chasa.bgВторото отхвърляне на сделката за Брекзит от британската Камара на

...
24chasa.bgВторото отхвърляне на сделката за Брекзит от британската Камара на
Коментари Харесай

Туск: Все по-вероятно е да има Брекзит без сделка, съжаляваме за днешния вот

24chasa.bg

Второто отменяне на договорката за Брекзит от английската Камара на общините доста усили риска от излизане на Обединеното кралство от Европейски Съюз без съглашение. Това сподели през днешния ден представител на ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

" Съжаляваме за изхода от тазвечершното гласоподаване ", сподели представителят. " От страна на Европейски Съюз, направихме всичко допустимо да реализираме съглашение... мъчно може да се направи освен това ", добави той.

" Тъй като до 29 март остават единствено 17 дни, днешният избор доста усили вероятността от Брекзит без договорка... Ако има обосновано искане от страна на Обединеното кралство за удължение на периода, 27-те от Европейски Съюз ще обмислят и ще решат единомислещо ", сподели представителят на Туск.

Европейският договарящ за Брекзит Мишел Барние пък съобщи, че Обединеното кралство би трябвало да откри единствено решение за излизане от " задънената улица на Брекзит " и изключи разновидността Европейски Съюз да постави още старания, с цел да помогне на британците, съобщи Ройтерс. Барние посочи, че Европейски Съюз е направил всичко, което е могъл, с цел да постигането на такова съглашение, което да бъде признато в английския парламент. Той сподели, че подготовката за вид на излизане без договорка е по-важна от по всяко време било до момента.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР