24-годишният Димитър Малинов е бил близък с близнаците Валентин и

...
24-годишният Димитър Малинов е бил близък с близнаците Валентин и
Коментари Харесай

Майката на убития Митко плаче с глас: Той беше приятел с близнаците, които го заровиха

24-годишният Димитър Малинов е бил непосредствен с близнаците Валентин и Борислав Динкови, които след убийството му са помогнали за заравянето на тялото му.
Това разкри пред „ 24 часа “ майката на Митко Атанаска Бакалова. Съсипана от тъга, дамата описа, че същия ден, в която синът й е и липсващ, Димитър помагал на единия близнак да боядисват помещение.
„ Всичко стана ето тук, последното ми виждане със сина ми. Впоследствие разбрахме, че Рангел го е търсил да го бие. Сутринта позвъних на неговия другар Тихомир Попов, да го запитвам дали го е виждал. Той ми отговори с „ не “, описа майката.
По думите й Борислав Динков, единият близнак, обяснил, че Димитър му изискал 100 лв., с цел да върви на планина с татко си. „ Това не е правилно. На Митко не са му трябвали пари “, безапелационна е Атанаска. Още тогава тя се усъмнила, че нещо не е наред в изказванията на близнаците.
Според нея Рангел Бизюрев устроил капан на сина й, като се скрил на задната седалка в колата на близнаците, а те извикали Димитър.
Майката и до ден-днешен не знае каква е повода за зверското ликвидиране на сина й. Казва, че преди да излезе от къщи на 20 юли, Митко бил в положително въодушевление. Чатил си по телефона и се смеел. Вечерта към 22,30 часа получил позвъняване. Казал „ Ей в този момент пристигам и излязъл “. След това не се прибрал.
Бакалова е уверена, че негов прочут му се е обадил, само че не знае кой е той.
За посочения за екзекутор на сина си Рангел Бизюрев Бакалова споделя, че няма информация Митко да е бил непосредствен с него.
В Цалапица продължава да ври и кипи. Хората са непреклонни и споделят, че няма да спрат с митингите. Тази вечер още веднъж излизат.
Основната версия в селото е, че Димитър е взел пари от Рангел и не му ги е върнал. Прокуратурата също разгласи, че казусът сред двамата е финансов, само че не ставало въпрос за дълг.
Част от жителите не изключват да става въпрос и за опиати. Майката обаче отхвърля това. „ Синът ми не е употребявал дрога, нито са изчезвали пари от къщи “, безапелационна е тя.
Мъжът й, с който живее – Данчо Бимбалов, твърди, че проверяващите са намерили опиати в дома на близнаците. По думите му много хора в Цалапица имали проблеми с Валентин и Борислав. Двамата братя налитали на пердах, а последно преди месец пребили момиче.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР