24-годишна британска манекенка вече не знае как да изненада верните

...
24-годишна британска манекенка вече не знае как да изненада верните
Коментари Харесай

Моделката Деми Роуз облече скандално прозрачна рокля СНИМКИ

24-годишна английска манекенка към този момент не знае по какъв начин да изненада правилните си почитатели. Рокли с дълбоки цепки и банските станаха прекомерно предвидими, тъй че този път момичето избра непредвиден метод.



В новите си фотоси, оповестени в Instagram, Деми Роуз комбинира два обичани предмета от дрешника си - рокля и бикини. Но с някои промени: от банския моделката не помни горната час, а вместо рокля си постави огромна мрежа. За да прикрие по някакъв метод това, което обществената мрежа може съществено да забрани, Деми легна по стомах и пусна косата си.



Черното облекло изглеждаше превъзходно върху загорелата кожа на момичето, а гримът й в тъмнокафяви тонове допълваше облика на съдбовна хубавица. Огромните обеци придадоха спомагателен резултат и прибавиха палавост на модела. Под фотосите Деми подписа: "Ангелска сила " и добави емоджи с ангел. Потребителите на мрежата бяха възхитени от сходно угощение и побързаха да изразят своите мисли в мненията.

Деми Роуз е известен английски модел, който работи основно в Съединени американски щати, само че е снимана по целия свят. Тя подчертава върху марки за по-пълни девойки и бански костюми. В момента 10.4 милиона души са се записали като почитатели на модела в Instagram.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР