24-годишен мъж от Велико Търново жали пред Окръжния съд в

...
24-годишен мъж от Велико Търново жали пред Окръжния съд в
Коментари Харесай

Младеж, заставил момиче да набеди пъстрока си в изнасилване, жали присъда от 1 година условно

24-годишен мъж от Велико Търново жали пред Окръжния съд в остарялата столица наказване от 1 година условно с 3-годишен изпитателен период, тъй като принудил със закани момиче да набеди пъстрока си, че я е изнасилил.
Със своя присъда от 20 април тази година Районният съд във  Велико Търново признал подсъдимия Айгюн А. О. за отговорен в това, че на 4 ноември 2015 година заставил посредством заплашване малолетната Ж. Н. Г. да извърши нещо обратно на волята й. Младежът предиздвикал момичето да подаде тъжба до Окръжна прокуратура – Велико Търново, че била изнасилена от Н. А. Н., който съжителства с майка й.
Магистратите от първата инстанция осъдили Айгюн А. О. на шест месеца условно с 3-годишен изпитателен период. Със същата присъда, подсъдимият бил приет за отговорен и в това, че като несъвършен причинител, посредством малолетната Ж. Н. Г., пред подобаващ орган на властта  посредством подаване на тъжба до Окръжната прокуратура, набедил Н. А. Н. в осъществяване на закононарушение като знаел, че е почтен.
Първоинстанционният съд постановил за това закононарушение 1 година условно, както и на публично неодобрение. Магистратите определили едно общо всред наложените за двете действия санкции, а точно по-тежкото от тях. Делото в Окръжен съд – Велико Търново е формирано по въззивна тъжба от бранителя на подсъдимия и ще се гледа през идната седмица.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР