24-годишен българин е изчезнал в Лондон на 2 януари. За

...
24-годишен българин е изчезнал в Лондон на 2 януари. За
Коментари Харесай

Млад българин изчезна мистериозно в Лондон /снимка/

24-годишен българин е липсващ в Лондон на 2 януари. За това сигнализира брат му във фейсбук групата "Обяви на българите в Лондон ".
Красимир Кумбилиев излязъл от квартирата си към 18 часа същия ден и повече не се прибрал. Вчера околните му подали сигнал в полицията.
Публикуваме без редакторска интервенция поста на брат му в обществените мрежи:
"Пиша Ви по отношение на изгубването на брат ми Красимир Младенов Кумбилиев (24 годишен, тъмнокос, късо подстриган, с кафеви очи, носи диоптрични очила, ще Ви изпратя негова фотография! От 2.01.2020г. към 18:00 британско време нямаме връзка с него, информацията която имаме е, че се е прибрал от работа към 17:00 ч. в квартирата си (адреса на квартирата му е: 7 Aldwik road CR04PN), по-късно се е приготвил за подготовка в близка зала по бокс ( Thornton Heath, ще ви изпратя фотография на залата, където се е срещнал с треньора по бокс). Около 18:00 ч. е излязъл от квартирата си и повече не се е върнал, свързали сме се с хазяите, те удостоверяват също, че са го видели да потегля за подготовка, по-късно не са го виждали, багажа му е в квартирата. Подаден е сигнал в лондонската полиция на 5.01.2020 за изгубването му. Бих Ви бил извънредно признателен, в случай че можете да ни помогнете да разберем, какво се случва с него и най-много дали е жив и здрав! Поздрави и благодаря авансово, Васил Младенов Кумбилиев Телефон за връзка: +359897853307 ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР