24 часа след публикуването на грозен клип в социалните мрежи,

...
24 часа след публикуването на грозен клип в социалните мрежи,
Коментари Харесай

В Пловдив задържаха Чеченеца и Куката заради гаврата в мола

24 часа след публикуването на противен клип в обществените мрежи, полицията в Пловдив задържа известните в интернет " Чеченеца " и " Тошо Куката ". Двамата са отведени за разпит поради видеото, което обиколи обществените мрежи и провокира стихия от мнения, оповестява Нова телевизия.

На него се виждат известните с прякорите си в интернет Емили с тротинетката, Чеченеца и Куката, както и участникъ във " Фермата " Тихомир Рангелов, които водят юноша на каишка и го " дресират " като куче. За момчето се твърди, че е със специфични просветителни потребности.

Районната прокуратура в Пловдив се самосезира по случая и образува досъдебно произвеждане за осъществени хулигански дейности по отношение на момче със специфични просветителни потребности, оповестиха от обвиняването.

" Според излъчения материал това се е случило на обществено място в търговски обект в Пловдив, а фрагментите са били публикувани в обществените мрежи. Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за осъществяване на разпит със сниманите във видеоклипа лица, за определяне на тяхната идентичност и тази на момчето, както и дали във връзка с него е била прилагана насила. Изясняват се аргументите за осъществяване на действието ", оповестиха още от прокуратурата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР