23-годишен българин може да бъде екстрадиран в Германия заради обвинения

...
23-годишен българин може да бъде екстрадиран в Германия заради обвинения
Коментари Харесай

Протест в Пловдив: Българските съдебни власти нехаят за хората

23-годишен българин може да бъде екстрадиран в Германия поради обвинявания за присъединяване в интернационална скица за финансови измами. Той е работил в прът център на интернационална компания. В момента е в пандиза. Близките му упорстват българската страна да се застъпи за него и делото да се гледа тук. 

През лятото на 2019 година Иван Тилев намира в интернет публикация за работа в прът център с немски. Обещани са му доста добра заплата и бонуси за брой привлечени клиенти. Той подписва контракт с компанията шеф " Тийм ъп груп “.

Има издадена европейска заповед за ареста на Иван. Обвинен е, че е навредил на клиенти в Германия, като ги е заблуждавал да влагат огромни суми пари в разнообразни финансови принадлежности. Според обвиняването е нанесъл вреди за 678 хиляди евро, а цялата компания - за 14 милиона евро. Следва бързо дело. 

Близките на младежа се събраха в негова отбрана пред Апелативния съд в Пловдив тази заран. Те молят държавата да се застъпи за него. Ето какво сподели пред камерата на Plovdiv24.bg бащата на момчето:

" Всичко е ставало тук в България, а не в Германия. Българските правосъдни управляващи нехаят и въобще не се грижат за българските жители. Той като чиновник е продавал финансови услуги на немски жители ", изясни Димитър Тилев.

Повече гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР