224 машини са обработвали през нощта, за да се осигури

...
224 машини са обработвали през нощта, за да се осигури
Коментари Харесай

АПИ: 224 машини са обработвали републиканските пътища

224 машини са обработвали през нощта, с цел да се обезпечи безвредно пътешестване на водачите. Ограничено е придвижването на МПС над 12 тона и прекосяването с ремаркета и полуремаркета през. В цялата област Смолян не престават преваляванията от сняг.
Снегопочистващата техника на пътноподдържащите компании е в 24-часов работен режим. Съоръженията и настилките се обработват против замръзване и хлъзгавост. За повишение сигурността на придвижване, в случай че метеорологичните условия го изискват, е допустимо затваряне на избрани сектори за разчистване и култивиране на настилките с химически субстанции и инертни материали. Блокирането на придвижването от транспортни средства, които не са готови за зимни условия, затруднява пътуването на всички останали водачи и работата на снегопочистващата техника.
 Алпинисти ще обрушат ската при срутището на път II-16 Своге - Ребърково Алпинисти ще обрушат ската при срутището на път II-16 Своге - Ребърково
276 машини са обработвали пътищата от републиканската пътна мрежа през нощта, с цел да се обезпечи безвредно пътешестване на водачите. Снегопо...
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ –, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението по републиканските пътища.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР