22 Март HUAWEI Consumer Business Group България стартира изцяло нов

...
22 Март HUAWEI Consumer Business Group България стартира изцяло нов
Коментари Харесай

HUAWEI стартира нов интерактивен форум с фотоконкурс Ново начало

22 Март
HUAWEI Consumer Business Group България започва напълно нов конгрес, отличаващ се с интерактивен дизайн и разнообразни функционалности. Платформата е разграничена на голям брой категории, целящи да доставят оптимално улеснение на крайния консуматор. Всеки месец тримата най-активни участници в общността ще получават специфична почитател премия от екипа на Huawei България.

Например, в раздел " Препоръчвани " тематиките са ръчно подбрани от екипа на HUAWEI и непрекъснато се актуализират. В отворената тематика " Технически въпроси " всеки един консуматор може да получи експертно мнение или съвет от онлайн екипа, който дава отговор за техническата поддръжка за България.

В категорията " Най-нови " посетителите на форума могат да се срещнат с най-актуалната информация, от която имат потребност, допустимо най-бързо и дейно или да зададат своя въпрос. Екипът на HUAWEI България интензивно взе участие в връзката във форума и ще ви даде директна противоположна връзка.

Можете да откриете форума или " HUAWEI Community ".

За да отпразнува стартирането на новата платформа дружно с потребителите си, HUAWEI провежда и фотоконкурс под мотото " Ново начало ". От 12 март до 4 април феновете на мобилната снимка имат опция да споделят вдъхновяващи фрагменти, които символизират новото начало за тях. Всички фотоси би трябвало да са снимани с HUAWEI смарт телефон и да са качени в коментар към обявата във форума. Победителят в състезанието ще получи мобилен телефон HUAWEI P Smart 2021. Печелившият ще бъде определен от жури, което включва членове на екипа HUAWEI България и ще бъде разгласен на 9 април с коментар в същата обява във форума.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР