22-годишният син на министъра на отбраната Сергей Шойгу Данил Шебунов

...
22-годишният син на министъра на отбраната Сергей Шойгу Данил Шебунов
Коментари Харесай

Навални: И синът на руският военен министър не иска да се сражава в Украйна

22-годишният наследник на министъра на защитата Сергей Шойгу Данил Шебунов не е отишъл да води война с Украйна, а е решил да направи кариера на артист, сочи следствие на екипа на Алексей Навални.

Шебунов е едно от трите извънбрачни деца на Шойгу и някогашната стюардеса Елена Шебунова (Каминскас). Той приключва елитното президентско учебно заведение на Рубльовка, където образованието коства два милиона рубли годишно, а на 19-годишна възраст става бизнесме н - има две офис здания в центъра на Москва, които отдава чартърен.

Няколко дни преди войната с Украйна Шебунов, който преди този момент е възнамерявал да стане професионален футболист, афишира началото на музикална кариера под псевдонима Шеба. Започва да се занимава с цъкане, а на 24 февруари разгласява видеоклип с кавъри на известни песни .

През април артистът афишира кастинг за първия си музикален клип, в който Шеба пее на британски език и извършва акробатичен очерк с разсъбличащо се момиче.

По-късно излиза още един видеоклип, в който артистът прави смути .

През септември, четири дни преди мобилизацията, Шебунов отпътува за Турция, страна от НАТО, и разгласява клипове от почивката си на море оттова.

В Инстаграм синът на Шойгу разказва всекидневието си: подготовки, кастинг, пътешестване до мястото на снимките; срещи със стилист, гримьор и проба на грима; спорт, вокал; козметик, коафьор, солариум. След публикуването на следствието Шебунов закрива профила си, който има 254 почитатели.
 Руски ракети удариха индустриален обект и автомивка в Уман
Руски ракети удариха индустриален обект и автомивка в Уман

Има ранени

В изявление синът на Шойгу съобщи, че написа песни извънредно на британски език и че една от задачите му е " да стане световен " . Към момента на публикуването каналът на Шебунов в YouTube има единствено 732 клиенти, само че видеоклиповете му имат десетки хиляди гледания. Мария Певчих, началник на отдела за следствия на ФБК, счита, че за популяризирането на видеоклиповете са употребявани ботове.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР