21-годишната Бетани Шипси е била изнасилена от приятеля си, 23-годишния

...
21-годишната Бетани Шипси е била изнасилена от приятеля си, 23-годишния
Коментари Харесай

Потресаващо и фатално: Жертва на изнасилване почина в коридора на болницата, понеже всички легла били заети

21-годишната Бетани Шипси е била изнасилена от приятеля си, 23-годишния Бери Финч. Мъжът към този момент е наказан и изпратен в пандиза за шест години, само че момичето от своя страна се наложило да премине под домашно наблюдаване от психиатър и почнала непрекъснато да употребява психотропни медикаменти. Също по този начин, след изнасилването, момичето станала захласната по отношение на тежестта си и почнала да злоупотребява с разнообразни средства за понижаване на наднорменото тегло, оповестяват английските издания. Веднъж тя приела прекалено много хапчета и се почувствала зле. Бетани съумяла да напише смс на своя другарка, добавяйки емотикон със сълзи. Това били и последните думи написани от нея.



" Току-що глътнах повече хапчета за намаляване, в сравнение с беше належащо. Чувствам се зашеметена и се опасявам да описвам за това на който и да е, тъй като мисля, че това е 15-то ми предозиране! ", написа Бетани в последното си известие.



Родителите на момичето, 52-годишният Дъг и 57-годишната Каръл незабавно я откарали в болница. Те упорствали умиращата им щерка да бъде призната незабавно, само че в опашката преди нея имало прекалено много пациенти и всички кревати в интензивното поделение били заети.

" Това беше един от най-натоварените дни, който в миналото съм виждал в болничното заведение в Уорчестър ", споделя доктор Алиреза Нироуманд



Нито един доктор не погледнал в картона на историята на заболяването на Бетани, където се загатват предходни проблеми с лекарства и душевен положения на момичето. След 20 минути Бетани изгубила схващане, до момента в който чакала своя ред и умряла. Преди гибелта си тя безшумно три пъти повикала своята майка...

Превод и редакция: БЛИЦ




Изнасилвачът Бери Финч

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР