2023 г. определено не е сред най-леките нито за Бритни

...
2023 г. определено не е сред най-леките нито за Бритни
Коментари Харесай

Защо бившият на Бритни Спиърс е свалил над 15 килограма след раздялата

2023 година несъмнено не е измежду най-леките нито за Бритни Спиърс, нито за Сам Асгари, тъй като през лятото двамата се разведоха единствено година откакто се ожениха.
 Сам Асгари проговори за развода с Бритни Спиърс
Сам Асгари проговори за развода с Бритни Спиърс

Ето какво сподели към този момент някогашната половинка на певицата

Но най-малко все още наподобява, че раздялата се отразява по-добре за артиста, модел и фитнес инструктор с ирански корени, в сравнение с за изпълнителката.

И положително доказателство за това е последното изявление на Асгари за Page Six. В него той споделя, че след раздялата с Бритни Спиърс е почнал своята физическа промяна.

Сам Асгари споделя, че е наблегнал на тренировките и е съумял да смъкна сред 15 и 18 кг. Актьорът добавя, че съгласно него много дълго време не е успявал да отдели време за себе си и резултатите са били забележими.

А в този момент твърди, че влизането му във форма не е някаква форма на реваншизъм по отношение на някогашната му, а тъй като обича себе си и тялото си. Сам Асгари даже споделя, че сега изобщо не мисли за нова връзка и няма желанието да се причислява към някои от приложенията за запознанства.
 Бритни Спиърс и фамилията ѝ - една добра и една неприятна вест вкупом
Стряскащо разобличаване за фамилията на Бритни Спиърс

Кои са положителните и кои неприятните вести

Остава обаче загадка защо Асгари и Бритни Спиърс се разделиха, като нито един от двамата към момента не е споделил каква е повода. Някои от изказванията обаче са, че става въпрос за невярност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР