2022 г. не беше от най-спокойните за семейството на Силвестър

...
2022 г. не беше от най-спокойните за семейството на Силвестър
Коментари Харесай

3+1 - в какво се забъркаха Силвестър Сталоун и трите му дъщери

2022 година не беше от най-спокойните за фамилията на Силвестър Сталоун. Актьорът и брачната половинка му бяха на път да се разделят, а по този начин излязоха нескрито и някои много неприятни моменти от живота им. Е, с днешна дата всичко това към този момент е в предишното.
 The Family Stallone, Силвестър Сталоун и новото риалити, отдадено на фамилията му
Семейство Сталоун разкрива истината за връзките си

... в риалити шоу

Сега 76-годишната легенда от " Рамбо " и брачната половинка му Дженифър Флавин живеят щастливи дружно и се любуват на компанията на трите си красиви дъщери. През февруари стана ясно, че цялата тази фамилна идилия ще можем да забележим в риалити шоуто The Family Stallone.

Но Слай не стопира дотук с рекламата на фамилията си. Сега Силвестър Сталоун театралничи като горделив татко със София (26 г.), Систин (24 г.) и Скарлет (20 г.), които дружно с него популяризират най-новото им бизнес начинание и семеен артикул - студено кафе в кенче, наречено Tiger Eye.

От качените фотоси в профила на артиста в Instagram, виждаме Силвестър Сталоун в средата, облечен напълно в черно, до момента в който трите му дъщери от брачната половинка му Дженифър Флавин, са седнали към него. Те носят бели тениски с надпис с Tiger Eye и сини дънки. И да си признаем, наподобяват в действителност ужасно.

Що се отнася до риалити шоуто, новината беше обявена от Paramount+ преди към два месеца. " След като изигра някои от най-легендарните облици в историята на киното, номинираният три пъти за Оскар Силвестър Сталоун е подготвен да покаже пред камера това, което счита за най-важната роля в живота си - тази на татко ", напомнят изказването на компанията от Hollywood Life.
 Силвестър Сталоун,
Защо Роки не е в " Крийд 3 "

Ъруин Уинклър

Риалити предаването ще ни помогне да научим някои детайлности за живота на Сталоун със брачната половинка му Дженифър Флавин и трите им дъщери. София и Систин водят дружно подкаста Unwaxed. София е най-голямата, само че за разлика от сестрите си Систин и Скарлет, няма интерес към киното.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР