2020 г. беше тежка за всички ни, но знаете ли,

...
2020 г. беше тежка за всички ни, но знаете ли,
Коментари Харесай

2020 г. не се е случила все още в някои държави - slava.bg

2020 година беше тежка за всички ни, само че знаете ли, че тя към момента не се е случила в някои страни?

Jaydee T е открил, че в много страни по света 2020 година и 2021 година в действителност са в далечното бъдеще. Така да вземем за пример в Етиопия е 2013 година Причината е в особеното тълкувания на Григорианския календар там. "Грешката " идва от интерпретацията на християнския празник Благовещение - денят, в който Богородица узнава, че ще става майка на Спасителя.

В Непал пък са напред в бъдещето. Там годината е 2078 година Месеците в непалския календар варират от година на година, като някои са дълги 28 дни, а други - 32. Нова година се чества през април.

В Иран пък годината е 1400-а. В Израел пък посрещнаха 5781 година поради еврейския календар. В Северна Корея пък е едвам 110 година Там календарът стартира с рождението на Ким Ир Сен - създателят на страната. Той е роден през 1912 година и точно тогава стартира всичко и в севернокорейския календар.

Въпреки че тези обстоятелства са безпределно забавни, мнозина ги одобряват с смешка, отбелязва LadBible.

"Щом Непал са толкоз напред в бъдещето, за какво не ни предизвестиха за Коронавирус и 11 септември ", пита един. Друг пък се заканва да отиде в Етиопия, където е 2013 година и да си купи криптовалута. Трети се чуди: "Ако пътувам в тези страни, значи ли, че съм странник във времето "?
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР