2020-а определено беше динамична година за бизнеса и плановете за

...
2020-а определено беше динамична година за бизнеса и плановете за
Коментари Харесай

Защо сега е най-подходящият момент да инвестирате в своите компютърни умения?

2020-а несъмнено беше динамична година за бизнеса и проектите за кариерно развиване останаха на назад във времето. Но това никога не значи, че би трябвало изцяло да прекратите проектите си за възстановяване на продуктивността.
Всъщност, краят на годината може да е най-подходящият миг да инвестирате в своите професионални умения и да се подготвите за идната стъпка в кариерата си. Ето за какво:
 
Работодателите са по-оптимистични за наемането на нови чиновници през 2021 След началната неустановеност към пандемията на COVID-19, желанието на работодателите да наемане на нови експерти стартира да се възвръща.
Според, в края на 2020 година към този момент се вижда положителна смяна в трендовете за заетостта - проектите за наемане на чиновници се усъвършенстват с 9 процентни пункта по отношение на предходното тримесечие. 21% от работодателите в България към този момент чакат да се върнат към равнищата на наемане отпреди COVID-19 през идващите 12 месеца.
Тази наклонност на положителни упования е по-добре изразена в браншове като финансовите и бизнес услугите, производството, индустрията и строителството.
Именно в тези промишлености са нужни чиновници с умения за работа със профилиран компютърен програмен продукт - умения, които можете да развиете независимо посредством онлайн курсове и уроци.
 
Работата от разстояние се трансформира в норма След бързото прекосяване към отдалечена работа, което беше шоково за доста компании, през днешния ден от ден на ден компаниите са привикнали с мисълта, че това е бъдещето на работното място. Според данните на ManpowerGroup България, 64% от работодателите ще оферират работа от разстояние и гъвкави работни часове.
Това съществено ще отвори опциите за кандидатстване на позиции недостъпни до този миг - без да се притеснявате дали би трябвало да пътувате с часове до офиса или даже да се преместите в различен град.
Отново, обаче, с цел да бъде ефикасен един чиновник от разстояние, то работодателят не би трябвало да има никакви подозрения за неговите благоприятни условия да работи дейно със профилирани компютърни стратегии.
 
Възможностите за вътрешно покачване се усилват Въпреки че работодателите към този момент демонстрират интерес към увеличение на личния състав, в настоящите условия доста по-малко рисково ще бъде повишението на чиновници, които към този момент познават компанията и показват нови познания и подготвеност.
И може би това е най-голямата опция, поради която си коства да подобрите професионалните си умения тъкмо през днешния ден. Ако покажете, че се развивате и към този момент имате подготвеност да поемете по-отговорна позиция, ще улесните доста решението на работодателя си.
 
Как да подобрите своите компютърни умения през днешния ден? Ако доказателствата дотук са задоволително мощни, с цел да ви стимулират да подобрите професионалните си умения, то разумният идващ въпрос е по какъв начин.
Разбира се, опциите онлайн са доста, само че доста дребна част от тях ще ви дадат на практика познания на български език, към този момент тествани и одобрени от над 355 000 консуматори.
Затова нашата рекомендация е. В Аула ще намерите над 40 курса за профилиран професионален програмен продукт като Excel, Photoshop, AutoCAD и доста други. Всички те са на български екип, водени от специалисти с дълготраен професионален опит.
А най-хубавата вест е опцията да започнете уроците си изцяло гратис - при регистрация в платформата получавате експериментален достъп до първите 20 видео урока от курс по ваш избор.
Ако те ви харесат, имайте поради, че Аула нормално възнамеряват много огромни отстъпки от цената на цялостните курсове и техния Аула Абонамент с промоции за Черен петък и Коледа - по тази причина и в този момент е най-подходящият миг да започнете своето образование.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР