200 лева е глобата при злоупотреба с талоните за паркиране

...
200 лева е глобата при злоупотреба с талоните за паркиране
Коментари Харесай

200 лева е глобата за неправомерно паркиране на инвалидно място

200 лв. е санкцията при корист с талоните за паркиране на инвалидните места. Винаги ще има хора, които ще злоупотребяват със стикерите за паркиране на инвалидни места. Проблемът е в институциите, които ги издават и не се грижат за вярното им използване.
Това разяснява пред bTV Владимир Гюров ден откакто трябваше да спори и вика полиция за правото си да паркира на инвалидно място.

Според него момичето, заело мястото и демонстративно поставила синия си стикер на таблото, или не е схванала, че той е човек с увреждания, или е решила, че не е значимо.

По думите му схемите за недобросъвестно придобиване на този ваучър са две - или се взима на непосредствен или родственик, или се заплаща за издаването му.

" Това, което ме изнерви доста беше, че в опита си да потърся правата си ме пратиха в " трета глуха ". Спрях служител на реда, обясних му казуса и той сподели да се обадя на 112. Там ми споделиха, че нищо не могат да създадат и да подам тъжба в полицията. Говорих с човек от Първо районно, пробвах се да му обясня и отговорът беше, че нищо не може да се направи ", изясни Гюров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР