20-годишният Любомир Петров, който простреля жена си и майка на

...
20-годишният Любомир Петров, който простреля жена си и майка на
Коментари Харесай

Окончателно: Обвиненият в убийство на майка с две деца остава в ареста

20-годишният Любомир Петров, който простреля жена си и майка на двете му деца, остава в. Това постанови пловдивският областен съд. Решението е дефинитивно.
На 17 септември 21-годишната Красимира Куковска бе открита мъртва в дома си в село Бегово, община Калояново, с огнестрелна рана в гърдите. Първоначално се смяташе, че става въпрос за самоубийство. Нелогичните и непоследователни пояснения на мъжа й Любомир обаче хвърлили съмнения върху него и доведоха до разкритието. Причината за нещастието е междуличностна, двамата не са имали финансови проблеми, написа 24 часа.
 Постоянен арест за мъжа, запалил жена до момента в който спи във Врачанско Постоянен арест за мъжа, запалил жена до момента в който спи във Врачанско
Окръжният съд във Враца постанови най-тежката мярка за неотклонение- " задържане под стража " по отношение на 52-годишният Н. П. от село Три кладе...
Красимира остави две малолетни деца - бебе на 2 месеца и по-голямо дете на 3 година Засега против бащата е повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР