20-годишният американец Бен Шелтън се превърна в голямата сензация на

...
20-годишният американец Бен Шелтън се превърна в голямата сензация на
Коментари Харесай

Роджър Федерер и младата сензация Бен Шелтън: Каква е връзката помежду им?

20-годишният американец Бен Шелтън се трансформира в огромната сензация на тазгодишния Аустрелиън Оупън, достигайки до четвъртфиналната фаза още при дебюта си в конкуренцията. Постижението на младока е даже още по-впечатлявващо, имайки поради, че това бе неговият едвам първи път, в който напуща границите на своята татковина, защото неговият татко е желал Бен първо да стане един от най-хубавите състезатели в Съединени американски щати, а едвам тогава да стартира да пътува по шампионати по света. 

Не с това обаче се изчерпват любопитните обстоятелства към Шелтън, в чиято ложа през днешния ден бяха видяни представители на мениджърската агенция на Роджър Федерер - TEAM8, като след това се оказа, че американецът е част от нея още от месец август предходната година.

Изглежда, че именитият швейцарец не се е нуждаел от доста време, с цел да съзре капацитета в американеца, който започва предишния сезон отвън първите 500 в света, а в хода на годината доближи до шест Чаланджър финала в Съединени американски щати, от които завоюва три, с цел да се изкачи до върховата за себе си 89-а позиция в международната класация.

Това е следващият случай, в който организацията на Маестрото и неговия сътрудник Тони Годсик взима под крилото си млади и перспективни гении, откакто работиха с Григор Димитров и Александър Зверев в самото начало на техните кариери. Сред състезателите, които са имали връзки с TEAM8, е също Хуан Мартин Дел Потро, а към момента агенцията работи и с една от най-големите звезди на женския тенис в лицето на 18-годишната Коко Гоф.

Източник: Sportskeeda

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР